Jeg har skrevet om den gulerodssuppe de sidste mange gange og tænkte at jeg lige ville smide opskriften ind! Jeg syntes selv den er super lækker og så er den rigtig sund!
SUPPE: Pil løg, skræl gulerødder og skær dem i mindre stykker. Kom dem i en gryde med skyllede linser, bouillon, mynte og cayennepeber, og lad suppen simre under låg i ca. en halv time, til alt er mørt. Blend suppen med en stavblender, og smag den til med salt, cayennepeber og eddike.
SALSA: Hak mandlerne groft, og rist dem på en tør, varm pande, til de er let gyldne. Hak persillen groft. Skær æblet i små terninger, udelad kernehuset, og vend terningerne i eddiken.
SERVERING: Bland æbler, mandler, persille, hvidløg, olie, mynte, og smag til med salt.
Server suppen med salsa på toppen.
Server suppen med salsa på toppen.
0 kommentarer:
Send en kommentar